ASELSAN, Savunma Sanayi Başkanlığı arasında 41 Milyon Dolarlık dev imza

TAKİP ET

Savunma Sanayi alanında Türkiye'nin gurur projelerine imza atan ASELSAN, SSB ile 41 Milyon Dolar büyüklüğünde dev anlaşma ile Güdüm Kiti üretimi için düğmeye bastı.

Türkiye'nin savunma sanayi üretiminde önemli paya sahip dev kuruluşu ASELSAN, yeni iş ilişkileri ile gündemde. Dev şirket bu kez SSB için Güdüm Kiti geliştirecek. Anlaşma imzalandı. Duyuru KAP üzerinden gerçekleşti.

Türkiye'nin savunma sanayi alanında kritik işlerine imza atan şirketi ASELSAN, 41 Milyon Dolara yakın tek seferde dev anlaşmayı duyurdu. Şirket SSB için yeni güdüm kitlerini geliştireceği kaydedildi. 

Borsa İstanbul'un dev savunma sanayi şirketi Aselsan, Türkiye Cumhuriyeti Savunma Sanayi Bakanlığı arasında 40 Milyon dola rüzerinde yeni bir iş anlaşması imzalandığı KAP açıklamasıyla duyuruldu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. #ASELS yeni iş anlaşması ile alakalı son dakika gelişmeleri paylaştı.

KAP açıklamasında, "ASELSAN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Güdüm Kitleri alımı maksadıyla 14/09/2023 tarihinde, toplam bedeli 40.801.680- ABD Doları ve 352.221.840-TL tutarında bir sözleşme imzalanarak yürürlüğe girmiştir.

Bu açıklama Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan alınan izne istinaden yapılmıştır." denildi.

ASELSAN