Bitcon (BTC) 20 Bin Dolar'ı aştı! Kripto para piyasaları son 3 ayın zirvesinde...

TAKİP ET

ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası yükseliş trendine giren Bitcoin ve altcoinler yatırımcısının yüzünü 3 ay sonra güldürdü.

Kripto para piyasaları için kötü geçen 2022 sonrasında gelen yeni yıl ile birlikte ilk defa bu seviyeler geçildi.  Bitcoin ve Ethereum ile birlikte altcoin piyasaları adeta coşmuş durumda.

Kripto paralar haftanın son işlem gününde ABD'den gelen enflasyon verileri sonrasında yönünü yukarı çevirdi. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) son üç ayın en yüksek seviyelerine geldi. Piyasaları yeşillendiren haberler sonrası gözler hafta sonu yükselişlerinde.

Amerika'dan gelen 2023 yılına ilişkin enflasyon rakamları sonrasında yükselişe geçen kripto para piyasaları yüzde 10 üzerinde yükseldi. Özellikle Bitcoin tarafında gelen yükseliş Cumartesi sabahı 20 Bin dolar seviyesinin aşılması ile birlikte yatırımcısını sevindirdi. 

Hfatasonu 14 Ocak sabahı Bitcoin (BTCUSDT) güne yükselişle başladı ve haberimizin hazırlandığı sırada 20 bin 900 Dolar üzerinde işlem görüyordu. Ethereum (ETHUSDT) 1549 Dolar seviyesinden işlem görüyor. Yükselişin yeni haftaya sıçraması beklentisi bulunuyor.

kripto para piaysaları BTCUSDT ETHUSDT Bitcoin Ethereum