DMR Unlu Mamuller halka arz onayını aldı

TAKİP ET

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Türkiye'nin dört bir yanında Simit Sarayı olarak bilinen markanın üreticisi DMR Unlu Mamüller halka arz onayını verdi. DMR halka arz hangi bankalarda, kaç Lot verir? DMR Unlu Mamüller Borsa için halka arz adımını resmi olarak attı.

14 Eylül 2023 Perşembe günü yayımlanan SPK Bülteni ile DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz onayı verildi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bu hafta yayımladığı bülteninde bu kez unlu mamüller şirketine onay verdi. Türkiye'nin bilindik markalarndan Simit Sarayı üreticisi DMR Unlu Mamüller için halka arz onayı çıktı. Halka arz onayını alan DMR Unlu Mamülleri hangi aracı kurumdan, hangi bankalardan kaç lot verir, işlem kodu ve diğer ayrıntıları belli oluyor.

Her hafta borsa yatırımcısının merakla beklediği halka arz şirketlerine SPK tarafından yeni onay eklendi. SPK, Türkiye'nin en büyük simit markası, ülke genelinde çok sayıda şubesi bulunan üreticisi firması DMR Unlu Mamüller halka arzını onayladı. Böylece bir unlu mamüller firması için halka arz onayı çıkmış oldu.

DMR Unlu Mamüller A.Ş. Simit Sarayı ürünlerinin üreticisi. Şirket SPK halka arz onayı ile 12.24 TL pay fiyatı ile halka arz edilecek. Mevcut sermayesi 110 Milyon 300 Bin TL olan DMR Unlu Mamülleri halka arz ile 185 Milyon 300 BİN TL sermayeye kavuşmuş olacak.

DMR Halka arz DMR Unlu Mamüller DMR Unlu Mamüller halka arz