Dofer halka arz ediliyor

TAKİP ET

Dofer Yapı halka arz onayı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verildi. Şirket halka arz hazırlıklarına başladı.

İnşaat sektörüne yönelik üretimi ile bilinen Dofer Yapı halka arz süreci resmi onay ile başladı. Şirket halka arz edilecek.

Türkiye'nin öncü çelik hasır ve hazır demir üreticilerinden Dofer Yapı’nın halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı.

Gedik Yatırım liderliğindeki halka arza ilişkin SPK onaylı izahname ve ekleri ile borsada satış tarihlerini içeren tasarruf sahiplerine satış duyurusu Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (www.kap.org.tr), www.dofer.com.tr ve www.gedik.com adreslerinde duyurulacak. 1 TL nominal değerli paylar 17,11 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

14 milyon TL nominal değerli paylar sermaye artırımı, 3 milyon TL nominal değerli paylar ortak satışı olmak üzere toplam 17 milyon TL nominal değerli payların halka arzının büyüklüğü 290 milyon 870 bin TL olacak.

Dofer Yapı Hakkında

Temelleri 1985 yılında Ankara'da atılan Dofer Yapı, bugün ülkemizin demir ticareti, çelik hasır ve hazır demir üretimi yapan öncü şirketleri arasında yer alıyor. Ankara Başkent OSB'de toplam 14.400 metrekare, Karabük OSB'de ise toplam 30.000 metrekarelik fabrika alanında üretime devam eden şirket, 7 üretim hattıyla sektöründe Türkiye’nin üretim kapasitesi açısından önemli şirketleri arasında bulunuyor. Alanında uzman 144 çalışanı, kuvvetli sermaye yapısı, üretim gücü, maliyet avantajı ve ticari araç filosu ile Türk Standartları’na uygun olarak ulusal ve uluslararası müşterilerine yüksek kalite ürünler sunuyor.

 

Dofer halka arz Dofer Yapı halka arz