İş Bankası'nın mülkiyetinde olan Profilo Alışveriş Merkezi İş GYO'ya geçti

TAKİP ET

Günlerdir satıldı, satılıyor haberleri çıkan, İş GYO tarafından yalanlanan İş Bankası Mülkiyetinde bulunan Profilo AVM için son dakika kararı KAP üzerinden açıklandı.

İstanbul'da Şişli ilçesinde yıllardır Mecidiyeköy bölgesinde yer alan i yoğunluğuna hizmet veren Profilo Alışveriş Merkezi (AVM) için kritik karar çıktı.

Günün son dakika emlak haberi, İş GYO'dan geldi. Son haftalarda sıkça konuşulan, satılıp yerine konut yapılacağı iddia edilen Profilo AVM ile alakalı sıcak gelişme yaşanıyor. Uzun yıllardır bölgede çalışanlara hizmet eden Profilo AVM İş GYO'ya kaldı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Şişli/İstanbul Taşınmaz Alımı Tapu İşlemleri ile alakalı olarak son dakika gelişmeleri paylaştı.

KAP açıklamasında, "İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan, T. İş Bankası A.Ş. mülkiyetindeki Profilo Alışveriş Merkezi'nin, yanındaki taşınmaz ile birlikte satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlanmış ve taşınmazların mülkiyeti Şirketimize geçmiştir." denildi.

Profilo AVM İş GYO İŞ Bankası