KAP haberleri 10 Ocak şirket haberleri

TAKİP ET

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yayımlanan 10 Ocak 2023 tarihli günün son dakika şirket haberleri..

KAP haberleri 10 Ocak sabahında gelmeye başladı. Peki Hangi şirket açıklamada bulundu. İşte günün son dakika şirket haberleri.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden 10 Ocak tarihinde gerçekleştirilen şirket haberleri.

Borsa İstanbul BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

AYES.E %100 İç Kaynaklardan Bedelsiz, bölünme sonrası teorik fiyat: 26,5 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)

#HKTM - HİDROPAR HAREKET KONTROL TEKNOLOJİLERİ MERKEZİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Hidromekanik ve Robotik Sistemler üzerine proje ve imalat yapan firmamız Türkiye de kurulacak yeni bir demir çelik tesisine makine imalatı yapacaktır. Çin de mukim müşterimizden 535.000 euro  değerinde sipariş almıştır.

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama yayımlandı.

#ISMEN, IYM - İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.

İhraççısı ve piyasa yapıcısı olduğumuz İş Yatırım Aracı Kuruluş Varantları'nda Şirketimiz tarafından gerçekleştirilen alım satım işlemleri ile ilgili bilgileri paylaştı.

#KMPUR - KİMTEKS POLİÜRETAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

09.01.2023 tarihli Şirket Yönetim Kurulu kararı ile Almanya'da ve Birleşik Krallık'ta birer yeni şirket kurulmasına karar verilmiştir. Şirketlerin kurulma kararı bu bölgelerdeki varlığımızı güçlendirmek, ihracat örgütlenmesini ve gelişimini artırmak amacıyla alınmış olup; ilgili işlemlerin yapılması adına Şirket'i temsil ve imzalama için müşterek olarak Şirket Genel Müdürü Sn. Cavidan Karaca ve Ar-Ge Direktörü Sn. Yener Rakıcıoğlu yetkilendirilmiştir.

#BRKSN - Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş.

Bedelsiz Sermaye Artırımı Tescili hakkında açıklamada bulunan Berkosan (BRKSN) Bedelsiz sermaye artırımı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 09.01.2023 tarihinde tescil edildiğini açıkladı.

BRKSN bedelsiz sermaye artırımı tescil edildi

KAP haber KAP haberleri