KAP Haberleri - 6 Ocak 2023

TAKİP ET

Haftanın son işlem gününde Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere ilişkin son dakika gelişmeler KAP haberleri ile yapılan duyurular.

Borsa İstanbul 6 Ocak 2023 Cuma sabahı haftanın son işlem sabahında açılış yapıldı. KASP üzerinden şirketler bildirimlere başladı. İşte şirketlerin kAP üzerindne yaptıkları son dakika açıklamaları.

#EUREN - EUROPEN ENDÜSTRİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Kütahya Zafer Altıntaş Organize Sanayinde yapılması planlanan Güneş Enerjisi Panel Camları yatırımı için yapılan Çed başvurusu sonucunda Kütahya Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl müdürlüğü tarafından '' Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir'' kararı verilmiştir.

#UNLUS, UNS - Ünlü Menkul Değerler A.Ş.

Konu: Goldman Sachs International Varant Alım Satım İşlem Bildirimi

Goldman Sachs International tarafından ihraç edilen ve piyasa yapıcılığı Ünlü Menkul Değerler A.Ş. tarafından yürütülen   varantların Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.3 sayılı Varantlar ve Yatırım Kuruluşu Sertifikaları Tebliği'nin 25. Maddesi uyarınca 30/12/2022-05/01/2023 dönemine ilişkin yapılan varant alım satım işlemleri ile ilgili tablo ekte yer almaktadır.

Ünlü Menkul Değerler A.Ş.

#AKDFA - AKDENİZ FAKTORİNG A.Ş.

Şirketimiz tarafından Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş aracılığı ile Nitelikli Yatırımcılara satışa sunulan 90 gün vadeli, 25.000.000 TL nominal değerli iskontolu finansman bonosu (ISIN Kodu: TRFAKDN42319) ihracı gerçekleştirilmiş olup takas ve vade başlangıcı 06.01.2023, itfa tarihi 06.04.2023 dir.

#ISMEN, IYM - İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.

İhraççısı ve piyasa yapıcısı olduğumuz İş Yatırım Aracı Kuruluş Varantları'nda Şirketimiz tarafından gerçekleştirilen alım satım işlemleri ile ilgili bilgi 

#BRMEN, #PRDGS, #SAMAT, #TERA - KAP Duyurusu

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
 Bu açıklamanın MKK tarafından yapılıyor olması ilgili kişilerin, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki diğer açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.

#TNZTP - Borsa İstanbul A.Ş.  BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

TNZTP.HE [Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemiyle Halka Arz]

Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. Miktar: 28.000.000 TL nominal, Aracı: PIT Kapanış Tarihi: 06.01.2023, Fiyat: 10,21 TL

İlgili sırada maksimum emir değeri 285.880.000 TL olacaktır.

Halka arz emir toplama 10:30-13:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Dağıtıma konu hesap türleri üzerinden iletilen aynı MKK sicil numarasına sahip emirlerden sadece fiyat ve zaman önceliği kuralına göre ilk emir dağıtıma katılmaktadır.

KAP haber 6 Ocak KAP haberleri Borsa