#MIATK MİA Teknoloji iki dev şirket ile anlaşma açıkladı

TAKİP ET

PTT ve Tripy Borsanın dev teknoloji şirketi MIATK ile anlaşma imzaladı.

Borsa İstanbul'un önemli teknol0oji şirketi MİA Teknoloji, Tripy & PTT İşbirliği ile alakalı son gelişmeleri KAP üzerinden açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, MİA TEKNOLOJİ A.Ş. #MIATK Tripy & PTT İşbirliği Protokolü ile alakalı son dakika gelişmeleri paylaştı.

KAP açıklamasında, "Şirketimiz projelerinden "Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. ile PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. arasında yerli ve milli bir platform olan TRota uygulamasına Tripy'nin entegre edilerek hizmet sağlayıcısı konumunda olacağı iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bu iş birliği kapsamında TRota uygulaması ile Tripy bünyesindeki elektrikli bisiklet ve araçların kiralanması mümkün olacaktır. 

PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen TRota, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma, taksi çağırma, araba paylaşımı, bisiklet paylaşımı ve e-skuter paylaşımı dahil olmak üzere çeşitli ulaşım modlarını tek bir uygulamada kullanıcılara sunacak; bilgi edinme, rezervasyon ve ödeme gibi işlemlere uçtan uca aracılık edecektir." denildi.

MIATK MİA Teknoloji