MIN token nedir?

TAKİP ET

Marka Yatırım Holding iştiraki En Garanti Teknoloji tarafından piyasaya sürülen MIN token satışa çıkıyor.

KAP açıklamasında, "Marka Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren iştirakimiz En Garanti Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kripto projesi MIN TOKEN hakkında önemli bir duyuru yapmaktan mutluluk duyarız .

 Çok uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız projemiz MIN TOKEN (Modern Innovation Network), dijital ekosistemlerin hızla gelişmesi ve evrimleşmesiyle birlikte, blockchain teknolojisi, Web3 ve GameFi gibi alanlarda devrim niteliğinde değişimler yaşandığı günümüzde ortaya çıkan yenilikçi bir projedir. 

MIN TOKEN, ağırlıklı olarak GameFi alanında hizmet vermekle birlikte; dijital varlıkların yönetimi, ödüllendirme sistemleri, dApp projelerinin desteklenmesi ve yapay zeka alanındaki gelişmelere katkı sağlamak gibi çok çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. 

MIN TOKEN, Web3 şirketleriyle iş birliği yaparak geliştiricilere, içerik üreticilerine ve çeşitli projelere yönelik bir ödüllendirme sistemini ile inovasyonu desteklemeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, turnuva ödülleri, sponsorluklar, dApp projeleri ve Web2/Web3 hublarına destek sağlayacak; kuluçka merkezleri, hızlandırıcı programlar ve geliştirme araçlarına katkıda bulunacaktır. 

MIN TOKEN, eğitim amaçlı dijital akademilerin desteklenmesi ve grant programlarının ödül mekanizması olarak kullanılması gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösterecektir. Aynı zamanda, organizasyonlar ve Web3 şirketleri ile iş birliği yaparak, Blockchain ve GameFi sektöründeki ödül mekanizmasındaki eksiklikleri gidermeyi ve kendi ekosistemine fayda sağlamayı hedeflemektedir.

İnternet sitesi: www.mintoken.io

Sosyal medya hesapları:

Twitter: https://x.com/MinTokenio?t=DPgzj8TQHOvPzeuOJ9XObg&s=08

Instagram: https://www.instagram.com/mintokenio?igsh=MXVjMzg2ZXNxbHRzaQ==" denildi.


 MIN Token Nedir?

$MIN token, özellikle girişimcilik, finans, teknoloji, eğitim, kurumsal sorunların çözümlerin ve oyun alanlarında faaliyet gösteren projelere destek vermek ve bu projelerin daha geniş bir kitleye ulaşmalarını sağlamak için tasarlanmıştır.

Bu konuda ''Modern Innovation Network'' olarak temel hedeflerimizi aşağıda sıraladık.

İnovatif projelere sürdürülebilir destek sağlamak.

Desteklenen projeleri kendi ekosistemine dahil ederek Web2 ve Web3 alanlarında yatay ve dikey büyümeyi esnek olarak sağlamak.

İnovasyon tabanlı geliştiriclere hub, kuluçka merkezi ve hızlandırıcı programları gibi platformlar da katkı sağlayarak proje gelişimlerini desteklemek.

Küresel inovasyon ekosistemine katkıda bulunmak ve işbirliklerini teşvik etmek.

Token sahiplerine çeşitli avantajlar ve kullanım imkanları sunarak, $MIN token topluluğunu güçlendirmek.

Rekabetçi platformların gelişimine katkı sağlamak.

Eğitimin erişilebilirliğini arttırmak.

Organizasyon ve işbirlikleri ile ekosistem işlevselliğini arttırmak.

$MIN token, blockchain teknolojisinin avantajlarından faydalanarak inovasyonu desteklemek ve rekabetçi platformları geliştirmek için güçlü bir platform sunmayı amaçlar.

Bugünün Kararları, Yarının Teknolojisi

Vizyon: Modern Innovation Network ($MIN), blockchain teknolojisi ve Web3 ekosistemiyle entegre bir şekilde çalışarak, yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesine ve dijital dönüşümün hızlanmasına öncülük etmeyi hedefler. $MIN token, En Teknoloji Şirketi bünyesinde, gamefi sektörünün yanı sıra yapay zeka ve blockchain hizmetlerini kapsayan geniş bir yelpazede hizmet sunar.

Misyon: Modern Innovation Network ($MIN) olarak misyonumuz, Web3 ekosistemi içinde yenilikçi iş modellerini desteklemek ve blockchain tabanlı projelerin büyümesine olanak tanımaktır. $MIN token, dApp projelerinden kuluçka merkezlerine kadar geniş bir yelpazede destek sağlayarak, geliştiricilerin ve içerik üreticilerinin önünü açar. Ayrıca, eğitim amaçlı dijital akademilerin ve grant programlarının ödül mekanizması olarak kullanılmasını destekleyerek, topluluk odaklı bir yaklaşım benimseriz.

MIN token Marka Yatırım