NETAŞ, Türk Telekom ile 4 Milyon Dolarlık sözleşme imzaladı

TAKİP ET

Türkiye'nin dev markalarından dev anlaşma. Netaş ve Türk Telekom 4 milyon Dolar tutarında sözleşme imzaladı:

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, Netaş, Türk Telekom arasındaimzalanan anlaşma ile alakalı olarak son dakika gelişmeleri paylaştı.

KAP açıklamasında, "Şirketimiz, Türk Telekomünikasyon A.Ş. (Türk Telekom) ile sabit internet erişim şebekesi dahilinde kullanılacak olan BNG (Broadband Network Gateway) yazılım ve donanımlarının tedariki, kurulumu, entegrasyonu ve bakım/destek hizmetlerinin sağlanmasına yönelik 3.956.032 ABD Doları bedelli yeni bir sözleşme imzalamıştır.

Türk Telekom'la imzaladığımız bir önceki BNG sözleşmesine ilişkin KAP açıklamamızda belirttiğimiz üzere ilgili sözleşme, Türk Telekom'un sabit internet erişim şebekesi dahilinde kullanılan BNG sistemlerinde bir yıl gibi kısa sürede başarılı bir şekilde kullanıma sunduğumuz ZTE ürünlerinin şebeke kapasitesini ve ZTE ürünleri üzerinden hizmet verilecek Türk Telekom abone sayısını arttırmayı amaçlayan yazılım ve donanımların tedariki, kurulumu, entegrasyonu ve bakım/destek hizmetlerinin sağlanmasını kapsamaktadır." denildi.

NETAŞ Türk Telekom