#ODINE halka arz tarihleri, kaç lot verir?

TAKİP ET

Halka arz için geri sayımın başladığı Odine Solutions için merak edilen #ODINE işlem kodu, talep toplama tarihleri ve verilecek lot sayısına ilişkin bilgiler güncellendi.

Borsa İstanbul'a adım atacak yeni teknoloji şirketi Odine Solutions halka arz süreci hızla devam ediyor. Odine halka arz talep toplama tarihleri, lot sayısı merakla takip ediliyor.

Yatırımcıların merakla beklediği son halka arz şirketi Odine Solutions için talep toplama tarihi ne zaman, hangi tarihler arasında yapılacak? 

Dev teknoloji firması Odine halka arz süreci bu sabah başladı!

SPK tarafından geçtiğimiz hafta Perşembe günü halka arz onayı alan şirket için talep süreci başladı. Odine Solutions'ın talep toplama süreci 13 Mart Çarşamba sabahı aracı kurumlar ile bugün başladı. #ODINE işlem koduyla Borsa'da işleme girecek. Peki Odine Solutions halka arzı kaç lot verir? 

Türkiye başta olmak üzere, dünya genelinde pek çok ülkeye telekom operatörleri tarafından kullanılan kritik çözümler üreten Odine halka arz talep toplama sürecine geçldi. Odine halka arzında talep toplama bugün başladı. Talep Toplama Tarihleri : 13-14-15 Mart olarak açıklanmıştı.

Odine halka arzı bireysele kaç lot verir?

Borsa İstanbul'da halka arza olan ilgili gittikçe artarken merak edilen Odine halka arzı bireysele kaç lot verir sorusunun yanıtı belli olmaya başladı.Talep toplama süreci yoğun geçeceği ifade edilen Odine Solutions Teknoloji, 3,5 milyon kişinin katılması durumunda bireysel yatırımcıya maksimum 8 lot (240 TL) vereceği öngörülüyor.

2,1 milyon katılıma 13 lot (390 TL)

2,5 milyon katılıma 11 lot (330 TL)

2,9 milyon katılıma 10 lot (300 TL) 

3,3 milyon katılıma 9 lot (270 TL)

4,1 milyon katılıma 7 lot (210 TL)

ODINE Odine halka arz