Odine Solutions halka arz onayı SPK'dan çıktı!

TAKİP ET

Sermaye Piyasası Kurulu, yeni haftanın halka arz onayını Odine Solutions ile verdi. Odine Solutions halka arz onayını aldı.

Borsa İstanbul'da halka arz fırtınasına eklenecek son şirket Odine Solutions Teknoloji oldu. SPK, Perşembe gecesi yayımladığı bülteninde Odine Solutions Teknoloji halka arz onayını verdiğini duyurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yeni bültenini 7 Mart tarihinde yayımladı. Borsa'ya girecek halk edilecek son şirketi açıkladı. SPK, Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi A.Ş. halka arz başvurusunu onayladı. Şirketin halka arz süreci resmen başladı. 

Odine Solutions Teknoloji A.Ş.

Halka arz edilecek Odine Solutions, mevcut ortakları Odine International Holding UK LLP’nin sahip olduğu 3.715.871 TL,
Hidayet Didem Zapsu BİLYAY’ın sahip olduğu 4.596.031 TL, Deniz Han BİLYAY’ın sahip olduğu 6.894.049 TL ve Doğu Kaan BİLYAY’ın sahip olduğu 6.894.049 TL olmak üzere toplam 22.100.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arza konu edilecektir.

Odine halka arzı 1 TL nominal değerli paylar 30 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı açıklandı.

Şirket özellikle telekominikasyon alanında Telekomünikasyon ses çözümleri sunan bir teknoloji şirketi. Hakkında bölüğmünde, "Alanında uzman mühendis ekibimizle Tier 1 SDN, sanallaştırma ve bulutlaştırma gibi devrim niteliğinde çözüm ve hizmetler sunuyor, başarınıza odaklanıyoruz. Donanımdan yazılıma, tasarım ve bakıma kadar, telekomünikasyonun geleceği için mümkün olan en esnek ağ ve hizmet altyapısını inşa ediyoruz." ifadlerine yer veriliyor.

Odine Solutions Odine Solutions halka arz SPK bülten