Pegasus 75 Bin koltuğu 12 Eurodan satacak! Sınırlı koltuk uçak bileti kampanyası başladı

TAKİP ET

Yurt dışı seyahatleri için Pegasus hava yolları 12 Euro ve vergiler ile uçak biletlerini satmaya başladı.

Uçak biletini ucuza getirmek isteyenler için Pegasus yurt dışı uçak bileti fiyatlarını sınırlı koltukta 12 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Çok sayıda ülke ve şehire uçacaklar için fırsat niteliğinde uçak biletleri sınırlı sayıda olacak. Toplamda 75 bin koltuk 12 Euro'dan başlayan cazip fiyatlarla vatandaşa satılacak.

FlyPgs ve Pegasus web sitelerinden kampanya dahilinde uçulabilecek şehir ve ülke listelerini inceleyebilirsiniz. Sınırlı sayıda koltuk olan kampanyalı yurt dışı uçak bileti satın almak isteyenler şirketin web sitesinden faydalanabilecek.

Uçuş Tarihi: 1 Mart – 8 Haziran 2023 (Türkiye yerel saatine göre 1 Mart 2023 saat 00.00 ile 8 Haziran 2023 saat 23:59 tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerlidir.)

Ücret Duyurusunun Geçerli Olduğu Hatlar: Aşağıda listelenen yurt dışı uçuşlarında toplam 75.000 koltuk için geçerlidir.

Ücret: Yurt dışı: 12€ + Vergilerden başlayan fiyatlarla (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

Flypgs Pegasus uçak bileti