SAY Yenilebilir Enerji Çin'den 2.176 Milyon Euro tutarında iş anlaşması

TAKİP ET

SAY Yenilebilir Enerji, Çinli firma ile 2.176 Milyon tutarında iş anlaşması imzaladı.

Borsa İstanbul'un önemli enerji şirketlerinden SAY Yenilebilir Enerji, Çinli firmanın ihalesini en yüksek teklifle kazandı. Şirket Çinli firmaya 2.176 Milyon Euro tutarına ekipman teslimi yapacak.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, SAY YENİLENEBİLİR ENERJİ EKİPMANLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. #SAYAS Rüzgar Enerji Endüstrisi Sektöründe Yeni İhale Alınması ile alakalı son dakika gelişmeleri paylaştı.

KAP açıklamasında, "Bilindiği üzere şirketimizin rüzgar enerjisi endüstrisi sektöründe ve diğer faaliyet alanlarında satış ve pazarlama çalışmaları kesintisiz olarak sürdürülmektedir.

Bu çerçevede Şirketimiz tarafından Chengxi Shipyard Co Ltd.Ticaret unvanlı müşterimize verilen teklifler onaylanmış bulunmaktadır. Konu üretimlerimiz Çin Halk Cumhuriyeti'ne sevk edilecektir.  Tekliflerin toplam tutarı 2.176.721,67 EUR olup teslimlerin 2023 yılı içerisinde tamamlanması beklenmektedir.

Teklif verme sürecine ilişkin içsel bilginin açıklanması Yönetim Kurulumuzun sırasıyla 17/7/2023 tarih ve 2023/40 sayılı Kararı aracılığıyla ertelenmiştir." denildi.

SAYAS SAY Enerji