Shiba Inu geliştiricisi müjdelemişti! SHIB coin bu haberle Kasım ayı seviyesini yakaladı

TAKİP ET

Shiba Inu (SHIB) coin yükselişi Cumartesi boyunca devam ederken yeni seviyeler bir bir aşılıyor. SHIB coin Kasım ayı seviyesini bu haberle yakaladı.

Dünya genelinde milyonlarca yatırımcısı bulunan, son aylarda piyasaya ayak uyduran ve düşüş trendinden yönünü yukarı çevirmeye başlayan SHIB USDT tarafında gelen son haberler bu kripto paranın yönünü yukarı çevirdi.

Kripto para piyasaları hafta sonuna yeşil girerken, Shiba Inu tarafında yükselişler art arda geliyor. Son listeleme sonrasında coşan Shiba coin bugün yükselişini devam ettirdi. 

Shiba Inu (SHIB) tarafında yeşil ve yükseliş trendi peş peşe gelen haberlerle sürüyor. Yatırımcısı için 2023 yılı büyük beklenti içinde girilen SHIB coin şimdilik kritik seviyeleri aşmaya devam ederek, yatırımcısını umutlandırıyor. Son haftalarda yükselen grafik performansı  yeni yatırımcıya kapı aralayacak türden.

KASIM 2022 SEVİYESİNDE

Hafta sonu Cumartesi gün boyu yükseliş trendini korumayı başaran SHIB USDT 0,00001249 Dolar seviyesi ile günün en yüksek rakamını gördü. Haberimizin yayımlandığı saatlerde ise 0,00001220 Dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyordu. SHIB bugün Kasım 2022 seviyelerine gelmiş durumda. Böylece son 3 ayın en yüksek seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

Shiba Inu SHIB USDT SHIB coin