Söke Un (SOKE) Halka Arz Sonuçları Belli Oldu

TAKİP ET

Borsa'da işlem görmeye başlayan Söke Un ile alakalı halka arz sonuçları bugün açıklandı.

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. Son olarak Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Halka Arz işlemi gerçekleşmiş, ön talep toplanmıştı.

Haftanın ilk işlem gününde Borsa İstanbul'da işlemler devam ederken, Söke Un (SOKE) halka arz sonuçları açıklandı!

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamada, QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş, Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Halka Arz sonuçları ile alakalı olarak son dakika gelişmeleri paylaştı.

KAP açıklamasında, "SÖKE DEĞİRMENCİLİK SANAYİ VE TİCARET AŞ. paylarının halka arzına ilişkin sonuçlar ekte yer almaktadır.
" denildi.

Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Sonuçları

Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (“Söke Un” veya “Şirket”) paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 4-5-6 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Halka arzda birim fiyat 7,50 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz edilen 77.500.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşmiştir.

Toplam halka arz büyüklüğü 581.250.000 TL olarak gerçekleşmiştir.

Halka arz edilen 77.500.000 TL nominal değerli payların 118,24 katına denk gelen 9.163.694.911 TL nominal değerli pay talebi gelmiştir.

Halka arzda, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara tahsis edilen payların 159,17 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen payların 47,42 katı ve Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen payların 11,09 katı talep gelmiştir.

Halka arz fiyatı üzerinden yatırımcı grubu bazında talep ve dağıtım bilgisi aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

SOKE aylarının halka arzında ortaklıkta idari sorumluluğu bulunan ve içsel bilgiye ulaşan kişilerin yaptıkları pay alımlarına ilişkin bilgi ekte yer almaktadır.

SOKE halka arz sonuçları Söke Un halka arz sonuçları