Yeni Evim Orta Gelir konut başvurusu ayrıntıları belli oldu

TAKİP ET

İlk defa ev alacak Orta Gelirli Yeni Evim kampanyasında 15 yıl vade, 0,69 vade farkı ile sıfır daire seçeneğinden faydalanacak. Yeni Evim başvurusu için ayrıntılar belli oldu.

Yeni Evim kampanyasını bekleyen Orta Gelirli konut alımına bugün başlayacak. Türkiye genelinde 81 ilde Emlak Konut GYO ve markalı konut projelerinden sıfır daire seçeneğinden faydalanabilecek. Orta Gelir konut kampanyasında satışa sunulacak projeler merakla bekleniyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda, Emlak Konut GYO güvencesi ile yurdun dört bir tarafında dev konut projelerinde daire satışlarına bugün başlanıyor. Yeni Evim Orta Gelir konut kampanyası ile orta gelir grubunda yer alan, ilk kez ev alacak vatandaşlar için büyük fırsat daire satışları 16 Ocak Pazartesi başladı.

Orta Gelir konut satışları Yeni Evim resmi internet adresi üzerinden start alacak ve başvurular bu web sitesinde sergilenecek. Dileyen her vatandaş 15 yıl vade seçebeği, 0,69 faiz oranı ile sıfır konut almak için başvuru yapabilecek. Orta Gelir konut kampanyası için bugün açıklanacak web sitesinde yer alacak yüzlerce markalı konut projesi ise şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. 

Orta Gelir konut kampanyası Yeni Evim